torsdag 7. mars 2013

Anette

Vi presenterer medlemmene av temaet med jevne mellomrom. I dag skal vi hilse på Anette Kvam, kontaktperson for Haugalandet/Sunnhordland:



Anette Kvam, 40 år, bor på idylliske Nedstrand i Rogaland. Alenemor med fem barn. Studerer til Bachelor regnskap og revisjon på Universitetet i Stavanger. Er selvstendig forhandler av aloe vera-produkter gjennom Forever Living Products, og kjører litt drosje på deltid. Ikke mye tid til hobbyer i en travel hverdag, men er opptatt av samspillet mellom kosthold og helse samt alternative behandlingsformer.



Brenner også for å hjelpe de som ikke har det så bra som oss, og startet sin første egenhendige innsamlingsaksjon da hun var ti år gammel. Klarte å samle inn over fem hundre kroner til Redd Barna, og var stolt da hun fikk et lite bilde i avisa!

Da hun ved en tilfeldighet kom i kontakt med Amadia på Facebook, fant hun fort ut at dette var en organisasjon etter sitt hjerte: et brennende og uselvisk engasjement som setter barn over hele verden i fokus. Ingen administrasjonskostnader, og ingen krevende sjefer på lønningslista. Hjelpen kommer fram der den skal, og hver eneste krone av de innsamlede midlene går direkte til de som trenger det. Amadia har proffe og engasjerte hjelpere som stiller opp hele tiden, og overalt!






(Publisert av Gunnvor Kjersem Hildre, Informasjonssjef)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar