onsdag 13. februar 2013

Reklamefilm for Amadia International

Vi har fått laget en liten reklamefilm som vi ønsker å dele med våre lesere her! Det er en kort snutt laget av to personer i Trondheim, May Lill Morseth Løhre som er student på Masterprogrammet film- og videoproduksjon på NTNU og Bjørn Christiansen som er utdannet fotograf på Norsk Fotofagskole - se hans nettside her.
Denne videoen var ment som en del av "Reklamefrie dager" på norske kanaler i julen 2012, men i og med at lyden var 2 db høyere enn standard på et punkt og vi ikke rakk å fikse det innen fristen, måtte vi stå over den gangen. Videoen er derimot kjempefin og vi bruker den som reklame ellers. Selve filmingen er gjort av Rich Friday, vår teamleder i Uganda, på vår skole og barnesenter Edessa. Kameraet var ikke av det nyeste slaget, og selve kvaliteten på filmen viser det. Vi syns derimot at det gir en fin effekt likevel! Det vil jobbes framover for å få laget en ny reklamefilm med bedre videokvalitet som kan gå på TV-skjermene, da RiksTV ønsker å sponse dette for oss. Målet med videoen var å vise hvordan disse barna har vært gjennom så mye, men fortsatt har håp, glede, tro og kjærlighet i sine hjerte og er takknemlige for det lille vi gir dem. De gir oss så mye mer!

Enjoy!



Tina og Tom er nå og besøker barna i Uganda, for å hjelpe Rich med skolestart og få samlet informasjon om hvert barn som ønsker å benytte seg av tilbudet på Edessa. Masse lykkeønskninger til dem fra resten av oss i Amadia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar